Lediga jobb

LEDIGA JOBB

Topiro Entreprenad AB söker projektledare inom markanläggning.

 

Om jobbet:

Som projektledare hos oss på Topiro Entreprenad AB ansvarar du för att driva, leda och administrera vår verksamhet framför allt med våra avtalskunder men även löpande jobb inom Jönköpings Kommun.

 

Dina huvudsakliga arbetsgifter blir:

•Leda och fördela arbetet i god anda med medarbetarna

•Visst inköpsarbete

•Ansvara för befintligt ramavtal

•Sammanställa fakturaunderlag

•Leverantör och kundkontakter

 

Du kommer att verka i en organisation där goda initiativ till utveckling och förbättringsarbete välkomnas. Tjänsten erbjuder många kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig med engagemang och drivkraft att engagera dina medarbetare. Vi ser gärna att du har erfarenhet/förmåga att leda och fördela arbetet, men ser också din administrativa förmåga som en bra resurs då en hel del administration och dataarbete ingår i arbetsuppgiften.

Kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av att arbeta i verksamhets -och affärssystem är meriterande men vi har enklare användarvänliga program idag som vi inte ser skall vara så stora problem lära sig om man har lite datavana. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska. B-körkort är ett krav.

 

Meriterande erfarenheter/utbildningar:

BAS P/U, Entreprenadjuridik, Projektledning, Ledarskap, relevant högskoleutbildning

 

Vi hoppas Du är en god kommunikatör och har förmåga att bygga och utveckla relationer med såväl kollegor, kunder och leverantörer. Självklart är du engagerad i ditt arbete och motiveras starkt av att utveckla affären och vår verksamhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Jönköping.

 

Välkommen med din ansökan!

 

info@topiro.se

Annette Juhlin 0708-297001

 

 

OM TOPIRO

Vi söker anläggningsarbetare och snickare

Vi har stor orderstock och för att klara den söker vi nu fler anläggningsarbetare till vårt härliga gäng. Vi erbjuder dig ett arbete i en framgångsrik koncern som vill utvecklas tillsammans med sin personal.

Vi söker dig som är van markarbetare som kan jobba effektivt tillsammans med grävmaskinist. Du har erfarenhet från att arbeta med dagvatten, dränering, avlopp, hantera laser, plattläggning eller motsvarande.

 

Du som vill bli en av oss gillar när det är tempo i arbetet. Du är också noggrann och ansvarsfull. Ett extra plus är också om du som person är uthållig och har social kompetens.

Det är meriterande om du har utbildningar såsom säkerhet på väg, miljö för entreprenörer, hjälp på väg, lift, förarbevis, C-kort osv men inget krav utan kunskap och erfarenhet är den viktigaste punkten. Ev kravkurser kan vi ordna.

 

Vi söker även dig som är en van snickare som kan jobba i grupp och ta eget ansvar. Du som vill bli en av oss gillar när det är tempo i arbetet. Du är också noggrann och ansvarsfull. Ett extra plus är också om du som person är uthållig och har social kompetens.

 

Stämmer det här in på just Dig? Då ska du söka till oss!

 

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att i första hand maila dina frågor annars kan du kontakta Annette Juhlin 0708-297001.

 

Vi önskar få din ansökan via mail. Du sänder din ansökan till info@topiro.se. Du kommer få en bekräftelse att vi mottagit ditt mail. Om du inte får bekräftelse så kontakta oss. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi vill ha din ansökan så fort som möjligt.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Topiro Entreprenad AB arbetar med allt inom mark, bygg och anläggning. Vi är främst verksam i Jönköpings län där våra huvudsakliga kunder är Kommun, Landsting, Industrier, Bostadsrättsföreningar och Byggföretag.

 

Företaget Ingår i en koncern och tillsammans med ”syskonen” är vi ett komplett team som omsätter ca 90 MSEK Topiro startades 1998 av Peter och Annette Juhlin och de är fortfarande ägarna av bolaget.