Söka jobb

LEDIGA JOBB

 

Topiro Entreprenad AB arbetar med allt inom mark, bygg och anläggning. Vi är främst verksam i Jönköpings län där våra huvudsakliga kunder är Kommun, Landsting, Industrier, Bostadsrättsföreningar och Byggföretag. Företaget Ingår i en koncern och tillsammans med ”syskonen” är vi ett komplett team som omsätter ca 90 MSEK Topiro startades 1998 av Peter och Annette Juhlin och de är fortfarande ägarna av bolaget.

 

Vi söker anläggningsarbetare och snickare

Vi har stor orderstock och för att klara den söker vi nu fler anläggningsarbetare till vårt härliga gäng.

Vi erbjuder dig ett arbete i en framgångsrik koncern som vill utvecklas tillsammans med sin personal.

Vi söker dig som är van markarbetare som kan jobba effektivt tillsammans med grävmaskinist. Du har erfarenhet från att arbeta med dagvatten, dränering, avlopp, hantera laser, plattläggning eller motsvarande.

Du som vill bli en av oss gillar när det är tempo i arbetet. Du är också noggrann och ansvarsfull. Ett extra plus är också om du som person är uthållig och har social kompetens.

Det är meriterande om du har utbildningar såsom säkerhet på väg, miljö för entreprenörer, hjälp på väg, lift, förarbevis, C-kort osv men inget krav utan kunskap och erfarenhet är den viktigaste punkten. Ev kravkurser kan vi ordna.

 

Vi söker även dig som är en van snickare som kan jobba i grupp och ta eget ansvar. Du som vill bli en av oss gillar när det är tempo i arbetet. Du är också noggrann och ansvarsfull. Ett extra plus är också om du som person är uthållig och har social kompetens.

 

Stämmer det här in på just Dig? Då ska du söka till oss!

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att i första hand maila dina frågor annars kan du kontakta Patrick Lönnbrant 0708-297006 alternativt Mathias Ekman 0708-297040 eller Annette Juhlin 0708-297001.

 

Vi önskar få din ansökan via mail. Du sänder din ansökan till info@topiro.se. Du kommer få en bekräftelse att vi mottagit ditt mail. Om du inte får bekräftelse så kontakta oss. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi vill ha din ansökan så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 

Topiro Entreprenad

Fordonsvägen 9

553 02 Jönköping

 

Telefon: 036-36 33 46

Fax: 036-13 95 55

E-post: info@topiro.se